Какво издава любимото ти число за теб? | Различни хора - Един въпрос

4.03.2019 г.
54 931 Показвания

Останалите епизоди от поредицата: bgworld.info/goon/PLLlRlkO1FuPgE1eRymB2kjnSC-1L5l2uF
Последното ми видео: bgworld.info/section/video/rJTZk7iGkI-N1GY.html ❤️
Последния ми влог: bgworld.info/section/video/pLTY18N9lpisqX8.html ❤️
От тук можете да поръчате Най-яките дрехи *МЪРЧА МИ* ♥ (РАНИЦИ,ШАПКИ,ТЕНИСКИ,СУИТЧЕРИ И ОЩЕ) : sundayhabit.com/izabel ❤️
INSTAGRAM ♥ : instagram.com/izieqka/
FACEBOOK ♥ : facebook.com/izieqka/
ГЛАВНИЯТ МИ КАНАЛ : bgworld.info ❤️
ВТОРИЯ МИ КАНАЛ/ ВЛОГ КАНАЛ ♥: bgworld.info/put/UMj7AoGSqWNFjXWT-WiWWg.html
За БИЗНЕС запитвания : izabel@influencer.bg ♥
❤️❤️❤️

Кое е любимото ви число и какво издава то за вас? Потърсих информация, която ще споделя с вас! Не твърдя, че е истина, но ми е интересно да разбера дали се отнася за вас. ♥
Ако числото ви е двуцифрено, например 27 - съберете двете числа 2+7=9 .
Любимо число 1
По природа сте доста чувствителна, но и раздразнителна личност. Страхувате се от нови неща, както и да поемате рискове. Хората ви харесват и не обичате самотата! Умеете да изслушвате и сте състрадателни. Помагате на всеки, изпаднал в беда. Добър човек сте, но често изкарвате яда си на тези, които не го заслужават, а именно най-близките ви.
Любимо число 2
Умеете да контролирате емоциите си, дори много хора ви смятат за студена личност. Вдъхвате респект и не рухвате дори при големи трудности. И все пак, поне пред близките хора можете от време на време да разкривате душата си. Ще ви олекне.
Любимо число 3
На вас можем само да се възхищаваме. Вие сте уверена личност, на която не й пука да каже истината в очите. Не ви интересува хорското мнение, верни сте на себе си и на убежденията си. Страшно много се раздавате за хората, които обичате. Но не позволявате да ви се качват на главата. Събрали сте силен характер и топло сърце в едно.
Любимо число 4
За вас е важна стабилността. Да си имате собствено жилище, достатъчно спестявания и да не зависите от никого. Да създадете здраво семейство също ви е приоритет. Прекалено много се притеснявате, обаче. Това не ви се отразява добре нито на здравето, нито на психиката. Отпуснете се малко и приемете, че има неща, които просто не завият от вас.
Любимо число 5
Силна и уверена личност. Другите ви уважават, вслушват се в думите ви и има защо. Освен силна интуиция, вие притежавате и блестящ ум. Винаги сте с няколко хода напред! Парадоксалното е, че както сте с високо самочувствие, така редовно изпадате в периоди, в които тотално забравяте за собствените си нужди и полагате грижи само за другите. Няма лошо, но помислете добре дали всеки го заслужава.
Любимо число 6
Мислите различно, действате различно и много хора са любопитни да ви опознаят отблизо. Знаете как да зарадвате човек - изненадите ви се помнят цял живот. Щастливец е този, в когото се влюбите. Вие сте чудесен партньор, а в леглото сте направо виртуоз.
Любимо число 7
Имате си принципи, които за нищо на света не бихте пренебрегнали, дори и в името на любовта. Взискателни сте и ако някой не е на вашето ниво, просто го разкарвате от живота си. Самотата не ви плаши. В работата си се справяте чудесно, но не ви се нрави, когато ви командват. Това не е просто приумица или глезотия, просто вие сте родени да бъдете лидери.
Любимо число 8
Мислите изключително трезво - за какво са ви пари, ако не можете да се насладите на удоволствията, които могат да ви донесат! Обаче трудно се влюбвате. За вас не е достатъчна само емоцията, трябва партньорът ви да притежава и доста качества, за да ви спечели.
Любимо число 9
Имате страхотно чувство за хумор, но сте и малко непредсказуеми. Много добре анализирате нещата и винаги намирате правилните решения. Вие сте много непредсказуеми и притежавате страхотно чувство за хумор! Можете да намерите изход от всяка ситуация.
Любимо число 0
Нулата е любима цифра на хората, които са неуверени в себе си. Дори да имате собствено мнение се страхувате да го изразите на глас. Останалите ви тъпчат, защото сами им го позволявате. Трябва да придобиете повече смелост. Имате достатъчно качества да изпъкнете и да бъдете успешни, вместо да стоите в сянката на другите.
Източник: www.edna.bg/svobodno-vreme/kakyv-harakter-imash-spriamo-liubimoto-ti-chislo-4650187

BGworld